Mumiens Blod...första boken. Köp ditt exemplar med personlig hälsning för 200r inkl porto

Mumiens Blod...första boken. Köp ditt exemplar med personlig hälsning för 200r inkl porto

Detta är första boken med Theo, vill du beställa den så skicka ett mejl till oss. Du får den signerad med en personlig hälsningar och postad till dig för 200kr inkl porto.

År 1932 hittades kroppen av en död kvinna i en lägenhet i det såkallade Atlasområdet i Vasastan i Stockholm. Kroppen var tömd på blod, allt man fann var en soppslev med en enda droppe blod..fallet är fortfarande olöst och gick under namnet "Atlasvampyren"

Ola Skogäng tar detta fall som utgångspunkt för att berätta en spännande historia av action och fantasy, med många sidospår, i oerhört vacker tecknade Stockholmsmiljöer. Huvudpersonen Theo var en gång en människa, men förvandlades av en egyptisk farao till Björn. Under sin strävan att återfå människogestalt blir Theo till slut expert på ockulta fenomen. Han försöker bland annat hitta den atlantiska "Dödsboken" som eventuellt skulle kunna hjälpa honom. Theo hyrs ofta in av polisen vid svårlösta fall med ockulta inslag. Han driver även ett märkligt antikvariat i Gamla Stan i Stockholm. Lasse Åberg har författat ett förord i detta för svenska förhållanden mycket ovanliga seriealbum. 

2018-07-03 13:45