Välkommen till vår hemsida och...

...in till vår värld på Ockulta kuriositeter

Här kommer du kunna följa vårt jobb, boka oss för jobbuppdrag, se diverse konst, böcker mm vi har till försäljning och mycket mycket mera....

Ockulta kuriositeter gänget består av Ola Skogäng samt Olas hustru Natalie Skogäng som sköter bla. ekonomin, bokningar och marknadsföring.

Ola Skogäng har de senaste 30 åren jobbat med reklam, tv, film, serieböcker, tidningar, animeringar, foto, dataspel samt undervisat i dramaturgi, serieskapande och konst. Under den tiden har han även hunnit skriva och teckna de sex första böckerna om Theos Ockulta Kuriositeter varav den första boken är belönad med serieakademiens Adamson-statyet och som hittills är utgivna i 7 länder, Strindberg-boken ”Döda rummet” och ett gäng barnböcker, nyligen en bok om ABBA tillsammans med Björn Ulvaeus. för några år sedan släpptes även boken ”I rosens mitt” av Martin Widmark och Ola Skogäng. Sedan 2002 har Ola varit delaktig i verksamheten på Åbergs museum i Bålsta och sedan 2016 driver han även en serieskola i Skellefteå. När Ola inte lever i sagornas värld, lever han med sin familj i Linghed, utanför Falun... men det är en helt annan saga.

Natalie Skogäng och gift med Herr Skogäng sedan några år tillbaka. Hon har främst arbetat som chef inom café- och restaurangbranschen på bla Stockholmsmässan, Arlanda, Stockholm stadion samt Globen, Hovet och Söderstadion. Natalie ritar en del samt ansvarar för det ekonomiska, sociala medier, hemsidan samt kundkontakter. Till sommaren 2023 hoppas vi kunna öppna upp ett galleri och atelje med café i vårat hus som Natalie även kommer driva. 

Äntligen kommer det snart en ny bok om Theo :)

Ola kommer 26 nov-22 att besöka Art and Office i Gamla stan för lite mingel och signering:)

kl 14-16 

Nyheter och Galleri...

Kika under Nyheter för att se vad vi arbetar på, saker som är till försäljning osv osv

Vill du se hur Ockulta kuriositeter gänget ser ut?? kika i Bild på oss.

Facebook och Instagram

Kolla gärna in vår facebook och Instagram sida också: Ockulta kuriositeter 

Facebook

Vi finns även på Illustratörcentrum

www.illustratorcentrum.se

Sök på Ola Skogäng så hittar du vår portfolio